Advies en begeleiding

Tijdens uw bedrijfsvoering komt u veelvuldig in aanraking met uiteenlopende vraagstukken die betrekking hebben op onder andere verschillende rechtsgebieden (arbeids-, ondernemings-, en huurrecht), financiële kwesties, management perikelen, commerciële kansen, koop/verkoop van een onderneming. Bij al deze vraagstukken kunnen wij u adviseren en begeleiden op een proactieve wijze en zijn wij een gedegen klankbord- en sparringpartner.

Huisadviseur

Als ondernemer moet u dagelijks de juiste keuzes maken voor een succesvolle bedrijfsvoering. Over vele onderwerpen moeten beslissingen worden genomen. Onderwerpen die kennis en ervaring van uiteenlopende vakgebieden vragen en die vaak niet los van elkaar gezien kunnen worden. Het is prettig als u dan kan terugvallen op uw eigen huisadviseur waar u mee vertrouwd bent, die uw onderneming kent, die direct voor u beschikbaar is en u met raad kan bijstaan.

Wij bieden u uw eigen vaste huisadviseur. Voor een vast bedragper maand heeft u een ervaren huisadviseur, die u direct kan raadplegen en die eenmaal per maand met u een persoonlijk gesprek voert om alle zaken die u als ondernemer bezighoudt door te nemen.

*De hoogte van het vast bedrag is afhankelijk van het profiel van de onderneming. Neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte.

Strategiebepaling en business model ontwikkeling

Ondernemingen krijgen te maken met een sterk toenemende onzekerheid. Uitdagingen kunnen uit allerlei hoeken komen en het belang van het formuleren van een robuuste strategie wordt steeds groter, maar ook steeds moeilijker! Concurrentie zal steeds minder op.

producten/diensten gaan plaatsvinden, maar steeds meer op business modellen. Wij kunnen u helpen met het bepalen van uw strategie en het ontwikkelen van uw business model.

Executive Coaching

Ondernemers en managers met eindverantwoordelijk voor een bedrijf- of bedrijfsonderdeel, hebben vaak behoefte aan een onafhankelijke sparringpartner, die een spiegel kan voorhouden en kan helpen om tot nieuwe inzichten te komen.

Wij bieden executive coaching voor ondernemers en managers, waarbij zij begeleid en geholpen worden bij het oplossen van hun persoonlijke dilemma’s in relatie tot hun zakelijke doelstellingen.

Deze vorm van coaching is maatwerk. Neem vrijblijvend contact met ons op gezamenlijk te bepalen welke rol wij voor u kunnen betekenen.

Eerstelijnsadvies voor uw leden, klanten of aangeslotenen

Amphicom Advies verzorgt het Eerstelijnsadvies op het gebied van bedrijfskundige vragenstukken van klanten en leden van verschillende branche- of franchise organisaties of belangenbehartiger.

Wij doen dat bijvoorbeeld voor MKB Servicedesk, MKB Nederland, ZZP servicedesk en voor De Zaak, middels een jarenlange en succesvolle samenwerking, waar we trots op zijn! 

Neem vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden voor uw organisatie te bespreken.


Amphicom Advies is lid van